Over ons

Meet the People

Bij The People Group slaan de brug tussen droom en realisatie binnen maatschappelijk thema’s als de energietransitie, de digitalisering en de (her)inrichting van onze leefomgeving.

Door de optimale synergie tussen geavanceerde software, technologische kennis en menskracht zetten wij dromen om in daden en maken wij het praktisch mogelijk. Om de uitdagingen die hiermee gepaard gaan aan te gaan, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

Bij ons werk je aan thema's als

Telecom
Energy
Civil
Industrie
Public

Plezier voorop

Bij The People Group organiseren we een scala aan evenementen, van kwartaalsessies tot grote personeelsfeesten en avontuurlijke uitstapjes. Er is voor ieder wat wils.

Voor de sportliefhebbers organiseren we padeltoernooien. En voor degenen die hun adrenaline willen laten stromen, bieden we een avontuurlijke activiteiten, variërend van skydiven tot mountainbike clinics. Ook hebben we boeiende gastsprekers die ons inspireren en motiveren.

Jobalert!

Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Meld je nu aan en ontvang nieuwe jobs rechtstreeks in je inbox.    "Het gaat er bij The People Group niet alleen om wat je kunt, maar ook om wie je bent!"

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement